Over ons

An der Idee is een kookstudio dat een breed aanbod aan heerlijke gerechten samen met jou maakt in een prettige omgeving. Wij hebben een passie voor goed eten, de lokale gemeenschap en het delen van onze liefde voor eten.


Als familiebedrijf zijn mond-tot-mond reclame en vaste bezoekers het hart van ons bedrijf.  Probeer het eens - wij weten zeker dat je weer terugkomt!

Heisessie


Ook voor zogeheten heisessies biedt An der idee verschillende mogelijkheden. U kunt zich terugtrekken met uw team of afdeling op onze landelijke locatie, waarbij wij u met hand- en spandiensten kunnen assisteren. Uiteraard wordt deze heisessie volledig verzorgd naar uw wensen: ontbijt, lunch, diner, alles is mogelijk!
 
 


Tapanders

Muziekquiz met voorafgaand tapas maken die dan tijdens de quiz opgegeten worden. Tijdens de quiz worden er groepen gemaakt en strijden voor de titel door het raden van liedjes in verschillende thema's en tv tunes. Kosten 44,50 inclusief welkomstdrankje per persoon. 

Gooische high tea (er kan eventueel ook voor een gewone high tea worden gekozen)  :

Waan je als een echte gooische man/vrouw met deze heerlijke gerechtjes. Als eerste wordt je ontvangen met heerlijke bubbels en gaan we aan de slag met zilver, goud en kaviaar. Hier een greep uit de gerechtjes:

-Aardbeien fondue

-Champagne bavaroise 

-Sandwiches met onder andere kaviaar

-Soep met groenteparels

-Gouden en zilveren cupcakes

-Onbeperkt verse (munt)thee
 Kosten zijn 42,50 per persoon.

Op maat

 Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf wensen heeft hoe uw bedrijfsuitje, heisessie of teambuilding in wilt vullen. Niets is onmogelijk, samen komen we tot een mooi programma!

Vergaderarrangement

Interesse in een verzorgd vergaderarrangement? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.